Individuele training SCOREN

‘Ervaar je een stormachtige omgeving in de samenwerking op je werk of in je privésituatie? Windkrachtacht biedt individuele training.’

Grenzen aangeven en jezelf centraal stellen op momenten dat spanning hoogtij viert, dat is niet voor iedereen even makkelijk. Je emoties zitten je in de weg, je hebt bepaalde ideeën over hoe het over zou komen op de ander, of een situatie overrompeld je simpelweg, waardoor je niet uit je woorden komt. Dat dit zo nu en dan gebeurt is menselijk. Maar overkomt het je vaker en heb je er last van? Dan zou een individuele training SCOREN je kunnen helpen.

Langere tijd blootgesteld worden aan lastige situaties in bijvoorbeeld de samenwerking of in relaties is ontzettend vervelend. Sterker nog, het zou ernstige gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid als je regelmatig over je grenzen laat gaan. De training SCOREN richt zich in eerste instantie op het begrijpen waarom het zo lastig is om jezelf centraal te stellen. Vervolgens krijg je praktische handvatten aangereikt om het jezelf makkelijker te maken in lastige situaties.

De methode SCOREN werd ontwikkeld door Robin van Dalen. Naast de teamtrainingen en supervisie welke Stormcoaching voor zijn bureau geeft, zijn individuele trainingen ook onderdeel van zijn bureau. Voor meer informatie over de achtergrond van trainingsbureau Preventing kun je kijken op www.preventing.nl.

Ben je benieuwd of de individuele training SCOREN bij je past? Neem dan contact op via het contactformulier.