Life-coaching

Raast de wind met windkracht acht door je leven, maar haal je er niet uit wat er in zit? Misschien is life-coaching iets voor jou.

Herken je jezelf erin dat je op vrijdagmiddag terugdenkt aan de week en precies niet aan datgene bent toegekomen wat je graag had willen doen? Dat al het werk je is overkomen en dat er weinig balans is met je privéleven? Dat je hobby’s erbij inschieten omdat die deadline veel tijd van je vraagt? Er snel genoeg alweer een nieuwe deadline op je ligt te wachten en je wederom die leuke afspraak met die vriend voor je uitschuift?

Dat dromen vaak dromen blijven, omdat je je doelen niet stelt of niet behaald, is een grote ergernis van menigeen. Leiding nemen over je leven is het thema dat in de life-coaching behandeld wordt. Leiderschap betekent dat je beslist wat belangrijk is in je leven en dit ook daadwerkelijk doet middels effectief management.

In de life-coaching neemt de coach je mee langs de zeven eigenschappen van effectief leiderschap. ‘The seven habits of highly effective people’ zijn door Stephen Covey beschreven en hij beschrijft wat volgens de oude filosofen onder een goed en zinvol leven wordt verstaan. De principes hebben betrekking op persoonlijke ontwikkeling en menselijke relaties. En daarmee ook op leiderschap, samenwerking en professionele groei.

Ben je benieuwd of life-coaching bij je past? Neem dan contact op via het contactformulier.