Teamtraining SCOREN

‘Kom je geregeld in aanraking met stormachtige situaties waarbij ongewenst gedrag een rol speelt in de begeleiding van cliënten of in de samenwerking met collega’s?’ Windkrachtacht biedt teamtrainingen.’

Ongewenst gedrag op de werkvloer komt veel voor. Het CBS rapporteerde in januari 2019 alarmerende cijfers. In de zorg heeft zelfs ruim de helft van het personeel te maken met ongewenst gedrag. Deze teamtraining is daar een antwoord op. De training is gericht op het voorkomen van en omgaan met ongewenst gedrag en verbale agressie. De methode SCOREN is een handzame methode die medewerkers in de zorg, onderwijs of dienstverlening helpt ongewenst gedrag te voorkomen. Maar het is ook een methode die helpt om situaties te hanteren die al uit de hand gelopen zijn. De methode SCOREN begint met contact en de kennis staat in dienst van dat contact en niet andersom.

 

De methode SCOREN werd ontwikkeld door Robin van Dalen. De trainingen, de supervisiebijeenkomsten en de coaching on the job verzorgt Stormcoaching in nauwe samenwerking met zijn bureau Preventing en de trainers en acteurs van zijn bureau. De afgelopen jaren trainden ze al ruim 10.000 medewerkers in de zorg, onderwijs en dienstverlening in Nederland en België. Voor meer informatie over de achtergrond van trainingsbureau Preventing kun je kijken op www.preventing.nl.

 

Ben je benieuwd of de teamtraining SCOREN bij jouw team of organisatie past? Neem dan contact op via het contactformulier.